Geen producten (0)

Onze merken

Sieger's Vliegers
Sieger's Vliegers heeft een aantal grote namen in het assortiment en ben je op zoek naar kwaliteit en kwaliteitsvliegers, dan ben je hier aan het juiste adres.
Al meer dan 25 jaar worden er door Sieger's Vliegers in samenwerking met de naaiateliers in het buitenland de beste vliegers geproduceerd. Waren het vroeger de vliegers met stokken en een eenvoudige toming, nu zijn dat de hypermoderne matrassen van Cooper, welke uiteraard worden getekend en uitgelijnd op de computer en daarna professioneel in elkaar gezet.
Daarnaast heeft Sieger's Vliegers ook de NasaWing in drie verschillende uitvoeringen, de NasaWing Rainbow, De NasaWing Triangle en de NasaWing 9. Ook heeft Sieger's Vliegers De Airfoil in het assortiment, dit is de snelste matrasvlieger die er is. De supersnelle vleugel is er in drie verschillende maten en in vele kleuren!  
Fanatieke buggy'ers kunnen bij Sieger's Vliegers terecht voor de Cooperkites. Deze buggymotors zijn hypermodern en supersnel. ben jij meer dan een recreatieve vliegeraar of buggy'er? Kijk dan snel in de webshop om jouw favoriete matras te zoeken. We hebben drie types matrassen. De Cooper One, dit is de "beginnersmatras" en deze is er in verschillende maten. De opvolger komt eraan, deze heet de Cooper NeXXt One, deze intermediate matras is een nieuw model, gebaseerd op de Cooper One. Binnenkort is deze nieuwe matras te koop via de webshop! In het hoge segment hebben we de Cooper Motor, de buggymotor voor de toppers onder ons. Deze supersnelle matras scoort prijzen tijdens wedstrijden! De Cooper Motor is uitermate geschikt voor de weersomstandigheden op het strand.
Om je vlieger goed te gebruiken heeft Sieger's Vliegers verschillende Dyneema lijnensets, dus voor elke vlieger de juiste lijn! Ook heeft Sieger's Vliegers polsbanden en vierlijnshandvatten te koop in de webshop. 

 


NASAWING
De Nasawing is een klassieker, met een relatief klein oppervlakte wordt er toch al veel trekkracht ontwikkeld, en door de eenvoudige constructie bijna onverwoestbaar!
We hebben ze in drie soorten en in vele maten;
NasaWing Rainbow

De naam zegt het al; De rainbow heeft een prachtige, in regenboog kleurstelling design en in tegenstelling tot de NasaWing 9, heeft de NasaWing Rainbow de gekleurde strepen horizontaal.
De toming zorgt ervoor dat de NasaWing de speciale vorm krijgt zodat deze optimaal stuurt. We hebben de NasaWing Rainbow in vele maten, de kleinste is de NasaWing Rainbow 80 met een oppervlakte van 0.6m2 en de grootste in de Rainbow uitvoering is de NasaWing rainbow 630 met een oppervlakte van maar liefst 32m2!
NasaWing Triangle

Deze NasaWing Triangle is alleen in design anders. De kleurstelling ziet er snel en flitsend uit en zo vliegen ze ook! De NasaWing Triangle is er in verschillende maten en de kleinste is in dit geval de NasaWing Triangle 150 met een oppervlakte van 1.75m2. De NasaWing Triangle 300 met een oppervlakte van 7.00m2 is de grootste in deze range.
NasaWing 9

De NasaWing 9 is een NasaWing die voorzien is van een derde lijn. Deze derde lijn wordt gebruikt om de NasaWing 9 te kunnen afremmen, oftewel te depoweren. De kleurstelling is net even anders dan de NasaWing Rainbow, wel dezelfde kleuren maar dan verticaal! Ook deze NasaWing 9 is er in verschillende maten de NasaWing 9 150 met een opp van 1.84m2 en de grootste is de NasaWing 9 400 met een oppervlakte van 12.75m2.

 


 

Airfoil Stack

 
AIRFOIL
Net als de NasaWing is de Airfoil een echte klassieker. De vlieger is supersnel en eigenlijk zeer eenvoudig van constructie. De Airfoil is voorzien van een konische stok die voor de juiste kromming zorgt tijdens het vliegeren. Deze konische stok zorgt er tevens voor dat de Airfoil supersnel is! Al jaren is de vlieger een succes, en dat komt o.a doordat je de Airfoil matrasvlieger heel gemakkelijk kunt stacken. Stacken is het achter elkaar plaatsen van de Airfoils, oftewel stapelen. Door middel van een speciaal toomtouw kan je de Airfoil stacken. Doordat je de mogelijkheid hebt om meerdere Airfoils achter elkaar te koppelen, wordt de trekkracht steeds groter.
De diverse kleurencombinaties zorgt ervoor dat het ook nog eens een mooi schouwspel wordt.
De Airfoil is er drie verschillende maten; de kleinste heeft een vleugelbreedte van 1.80mtr, de middelste een vleugelbreedte van 2.35mtr, en de grootste een vleugelbreedte van 2.80mtr.Cooperkites header

COOPERKITES
De Cooperkites van Sieger's Vliegers zijn het neusje van de zalm. De Cooper One en Cooper NeXXt One zijn de beginners en intermediate matrassen. De Cooper Motor is dé buggymotor voor de hobby buggy rijder, maar zeker voor de wedstrijdrijder. De Cooper Motor heeft zich al in diverse wedstrijden bewezen! En heeft in 2013 zelfs een Nederlands kampioen voortgebracht in buggy wedstrijden.

Cooper One

Cooper One
De Cooper ONE is een matrasvlieger die uitermate geschikt is voor iedereen, voor zowel de beginner als de gevorderde vliegeraar of buggyrijder. Vraag naar de voorraad van deze matras, we hebben er nog diverse van!

Cooper One NeXXt

Cooper One NeXXt
Deze matras is de opvolger van de One, vandaar de naam Cooper One NeXXt!
We quoten even uit de Sneak Preview:

"Optisch komt de Cooper Nexxt One een stap dichter bij de intermediate matrassen, maar is te hanteren als zijnde een beginnersvlieger. De Cooper Nexxt One is super makkelijk te handelen en het opstijgen en landen is ook bij veel wind veilig. Aan de low end kant is deze matras op alle koersen goed te sturen. En zelfs overpowered is deze matras supergoed te handelen!

De Cooper Nexxt One is voorzien van hoogwaardig Skytex 38grams doek, dit is zeer licht maar sterk doek, en daardoor heeft de Cooper Nexxt One een super low end. De Cooper Nexxt One vliegt al wanneer anderen nog niet kunnen uitpakken! De snelheid en de performance is significant verhoogd in vergelijking met de Cooper One, maar de Cooper Nexxt One voelt veel gemoedelijker aan! De profielen (tot 425 ) en de Nexxt D - ribben zijn uitgerust met het RRS systeem zoals gebruikt bij de Cooper Rabbit. Welke zeer professioneel doch eenvoudig gestikt en getoomd zijn met Liros lijn. Aan de binnenkant is de Cooper Nexxt One voorzien van (afhankelijk van grootte) met D - Ribs, H-Ribs en krachtontlastende banden. De maten 750 en 1050 zijn uiteraard aan de onderkant voorzien van 27gr Skytex."


Cooper Motor logo

Cooper Motor

De Cooper Motor, de naam doet al vermoeden waar deze matras uitermate geschikt voor is! Als motor dienende voor de vrijetijds buggyrijder of de professionele buggyrijder!
Deze matrassen hebben zelfs in 2013 een Nederlands kampioen voortgebracht!

Het doel was om een krachtige matras te bouwen die hoge prestaties biedt, eenvoudig te handlen is, en beginners in deze klasse de mogelijkheid biedt vanaf het begin met succes met deze matras te kunnen vliegen of buggy’en. Wij zijn meer dan 3 jaar aan het ontwikkelen geweest om dit doel te bereiken. Steeds weer werden prototypes opnieuw ontwikkeld en aangepast, omdat het gedrag of de prestaties tijdens de vlucht niet voldeed en dus de hoge eisen werden niet gehaald. Medio 2012 was het eindelijk zo ver, het doel was bereikt en een goede basis gevonden waarop de nieuwe serie kon worden geproduceerd. Echter, we kwamen erachter dat het niet genoeg is om een ‚Äč‚Äčenkele goede matras voor een top high performance te construeren, zo kon er niet aan de verschillende eisen worden voldaan met alleen een elementair resultaat voor de verschillende windcondities. Dus daarom zijn er 3 nieuwe matrassen ontworpen voor harde wind, mid wind en zachte wind. Elke matras van hen beschikt over:

Harde wind: (1,6-2,3) profiel met hoge doorstroming in combinatie met een relatief vlakke vlieghoek, de speciale tomingsgeometrie zorgt voor een hoge demping en voor een veilige, stabiele en gelijkmatige vlucht, zelfs bij hoge windsnelheden en vlagerige omstandigheden.

Midwind: (3,0-6,5) De tomingsgeometrie is een mix van hoge en lage zodat er dus nog voldoende demping aanwezig is en deze vliegers niet protesteren in vlagerige omstandigheden

Lowwind: (8,0-13,0) Speciale lowwindprofiel die er voor zorgt dat er genoeg lift is. Met deze matras kan je toch lang doorvliegen zonder dat deze overpowered aanvoelt. Deze maten worden vervaardigd met de nieuwe Skytex 34g in het bovenste zeil en 27gr Skytex in het onderste zeil.