Geen producten (0)

Cooper One Nexxt 300

Sieger's Vliegers heeft nieuwe matrassen van Cooper in productie!

Cooper Nexxt OneDe Cooper Nexxt One is een compleet nieuw ontwikkelde matras met als referentie de Cooper One.

De nieuwe Cooper Nexxt One is een volledig nieuwe ontwikkelde vlieger met als basis de Cooper One, deze hebben we gebruikt als referentie. We hebben in het ontwerp bijzondere aandacht besteed aan eenvoudige en probleemloze bediening. De nieuwe Cooper Nexxt One voelt lichter en fijner aan dan zijn voorganger.

Optisch komt de Cooper Nexxt One een stap dichter bij de intermediate matrassen, maar is te hanteren als zijnde een beginnersvlieger. De Cooper Nexxt One is super makkelijk te handelen en het opstijgen en landen is ook bij veel wind veilig. Aan de low end kant is deze matras op alle koersen goed te sturen. En zelfs overpowered is deze matras supergoed te handelen!

De Cooper Nexxt One is voorzien van hoogwaardig Skytex 38grams doek, dit is zeer licht maar sterk doek, en daardoor heeft de Cooper Nexxt One een super low end. De Cooper Nexxt One vliegt al wanneer anderen nog niet kunnen uitpakken! De snelheid en de performance is significant verhoogd in vergelijking met de Cooper One, maar de Cooper Nexxt One voelt veel gemoedelijker aan! De profielen (tot 425 ) en de Nexxt D - ribben zijn uitgerust met het RRS systeem zoals gebruikt bij de Cooper Rabbit. Welke zeer professioneel doch eenvoudig gestikt en getoomd zijn met Liros lijn. Aan de binnenkant is de Cooper Nexxt One voorzien van (afhankelijk van grootte) met D - Ribs, H-Ribs en krachtontlastende banden. De maten 750 en 1050 zijn uiteraard aan de onderkant voorzien van 27gr Skytex.